Home » Vilamoura Portugal

Varmt välkommen till fantastiska Vilamoura i Portugal!

Vilamoura är ett av Algarves mest populära turistmål, mycket känt för sin stora marina och sina fantastiska sandstränder Vilamoura Beach och Falésia. Resmålet ligger cirka 18 km från Albufeira och 24 km från den internationella flygplatsen Faro.

Vårt hotell Hotell Dom Pedro Marina har ett mycket bra läge mellan marinan och stranden i Vilamoura. Marinan i Vilamoura är spektakulär och här finns alla de främsta restaurangerna, och det är bekvämt gångavstånd på ca 150 meter till den vackra sandstranden. Hotellet erbjuder restaurang, barer, WiFi, pool och reception 24 timmar om dygnet.

Upplev den bästa golfen i Algarve med Dom Pedro Golf , Vilamouras berömda fem mästerskapsbanor – Victoria (värd för VM 2005 och Portugal Masters sedan 2007), The Old Course, Pinhal, Laguna och Millennium.

Utöver golf så finns det mycket att göra i Vilamoura. Man kan till exempel spela tennis, segla, dyka, vindsurfa, åka på djuphavsfiske, utforska de romersak ruinerna eller gå på kasino för att nämna några aktiviteter. Att bara strosa runt i den fantastiska marinan är ett måste.

Varmt välkommen att boka er resa till Vilamoura!