Home » Valle del Este – på egen hand 4 mars – 11 mars 2020

Valle del Este – på egen hand 4 mars – 11 mars 2020

Börja säsongen 2020 med ”ökengolf” på fantastiska Valle del Este Golf. Njut av solen och de underbara vyerna i det fantastiska landskapet. Unna dig en avkopplande stund i hotellets SPA avdelning efter golfrundan eller varför inte spela en padelmatch mot vännerna. Boka in dig på årets bästa säsongsstart idag.

Storslagna Valle del Este ligger på den andalusiska kusten längs medelhavet. Det är cirka nio mil nordost om Almeria och strax utanför de gamla spanska städerna Vera, Garrucha och Mojacar Pueblo. Här stoltserar man med Europas soligaste region med i genomsnitt 312 soldagar om året och med över 3000 soltimmar per år. Du flyger till Alicante och resan vidare till Valle del Este tar cirka en och en halv timme.

Under veckan på Valle del Este kommer ni kunna spela 5 rundor golf, njuta av solen och den fantastiska maten.

Hotellet

Vårt hotell Valle del Este Golf & SPA är ett fyrstjärnig hotell som ligger direkt vid Valle del Este golfbana. Hotellet har stilfulla och välutrustade rum med bland annat kabel-TV, fri wifi, hårtork, minibar, luftkonditionering och värdeskåp. Alla rum har balkong med utsikt över golfbanan. Efter golfrundan kan du koppla av i hotellets SPA avdelning där du har fritt inträde. Här finns även gym, bastu, pool och fyra padeltennisbanor och hotell Valle del Este bjuder dessutom på högklassig mat och dryck.

Golfbanan

Valle del Este Golf Club kan du spela golf i ett fantastiskt landskap,med vackra vyer, på en bana i mycket fint skick.
Golfbanan Valle del Este är par 71 och designades år 2003 av Jose Canales. Banan är välintegrerad och smälter harmoniskt in i den naturliga miljön med dess ursprungliga vegetation och landskap. De 18-hålen är placerade runt Hotellet Valle del Este med bekväm tillgång till både bana och träningsfält.

Att spela på den här karaktärsrika golfbanan är en oförglömlig upplevelse. Den har breda fairways, upphöjda tees, greener med ett brett utbud av flaggpositioner samt strategiskt placerade vattenhinder och bunkrar som gör varje hål till en utmaning. Landskapet, öknen i Almeria och glimtar av Medelhavet, gör Valle del Este till ett visuellt underverk. Varje hål har sin egen speciella personlighet och egenskap. Valle del Este är en underhållande och relativt kort spelbana som är attraktiv för spelare med lågt handicap och utmanande för spelare på medelnivå. Omgivningen är riktigt fascinerande med golfbanans gröna fairways i en skarp kontrast mot den subtropiska naturen.

Om man så önskar kan man lägga till spel på närbelägna Desert Spring Golf Club.
Desert Spring Golf Golf Club är en 18-håls bana med par 72 designad av Peter McEvoy och det är den första banan av ökentyp i Europa. Här finns böljande perfekta greener och träningsanläggningen håller absolut toppklass. 

Välkommen att boka din plats på golfresan till Valle del Este för att starta säsongen på bästa sätt. Att man oftast dessutom kan spela golf i kortärmat under dom milda vintermånaderna här i Almeria kommer göra din golfresa extra trevlig!

Hos oss får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.