Home » Quinta da Marinha Golf Resort

Varmt välkommen till underbara Quinta da Marinha Resort!

Quinta da Marinha ligger precis utanför den vackra hamnstaden Cascais på Estorilkusten och endast 25 km från Lissabon. Vi bor på femstjärniga Hotel Quinta da Marinha Resort som är beläget mellan stad och natur, strand och berg, vilket skapar en underbar omgivning. Hotellet erbjuder både inomhus och utomhuspool, fritt wifi, fri tillgång till hälsocenter med bastu, bad, gym och mot en avgift spabehandlingar. Vårt hotell har flera restauranger och barer som bjuder på kulinariska läckerheter. Tycker du om skaldjur har du en oförglömlig matupplevelse framför dig. Dessutom har vi fri shuttle in till Cascais som är känt för sina många restauranger och fina lägen nere vid havet.

Vi bor alldeles intill den mycket omtyckta golfbanan, Quinta da Marinha Golf Club, en 18-hålsbana som erbjuder många vackra vyer. Banan som är designad av Robert Trend Jonas, har par 71 och mäter 5870 meter. Den slingrar sig fram med Sintrabergen åt ena hållet och havet åt det andra. Utsikten ut över Atlanten och Sintrabergen åt andra hållet är fantastisk och hänförande.

Vill man utforska närområdet utanför Cascais, så tar det 25 minuter till Lissabon. Den gamla staden Sintra, som ligger en mil från Cascais, är verkligen också värt ett besök. Byn som ligger uppe på berget Sintra har anor från 1100-talet och är med på Unesco världsarvslista. Här har fotbollslegendaren Sven-Göran ”Svennis” Eriksson kvar sitt hus och man förstår varför. Den gamla staden är byggd i en färgrik romantiskt arkitektisk stil. Missa inte de många fontänen och Castelo dos Mouros, den moriska borgen som är belägen högst upp på granitberget.