Home » Portmarnock Links Golf

Portmarnock Links Golf

Varmt välkommen att boka din resa till sommarens häftigaste golfställe!

Åk till Irland och spela golf på bland annat Portmarnock Links Golf.

Ni bor på Portmarnock Hotel & Golf Links, som är beläget ca 15 minuter från Dublins flygplats. Hotellet ligger dessutom precis i anslutning till golfbanan och alldeles invid en vacker sandstrand. De pittoreska byarna Malahide och Howt ligger en kort bit bort. Vill man ta sig in till Dublins centrum så ligger tågstationen inom gångavstånd från hotellet. Portmarnock Hotel är en enastående anläggning. Rummen är eleganta och moderna och anläggningen ligger på en 80 hektar stor herrgårdsmark bredvid den välkända stranden Velvet Strand. Närheten till Portmarnock Links Golf är perfekt och efter en dag med Linksgolf är du förtjänt av en stund på hotellets fina SPA avdelning.

Ni spelar golf på Portmarnock Links Golf, The Island Links Golf och Laytown & Bettsytown Links Golf. Vill ni spela på andra banor så finns det ett flertal att välja bland. Och alla är otroliga på sitt sätt!

Portmarnock Links Golf är en fantastisk Linksbana av världsklass. Mästerskapsbanan är utbredd på en karg halvö i Irländska sjön. Dyner, doglegs, upphöjda tees och greener gör tillsammans med knepiga små pot bunkers denna golfbana till en fantastiskt utmanande bana och en ständig favorit bland besökarna som spelat här. Det är med andra ord en mycket omtyckt bana som du kommer att älska. Klubbhuset ligger en kort promenad från hotellet och här finns uteservering och träningsmöjligheter. 

The Island Links Golf är en klasisk linksbana som alltid blir topprankad av alla banor på Irland. Banan skapades år 1890 och ligger i en unik miljö med vatten på tre sidor av banan. Banan växer  fram i den karga terrängen och med de högsta sanddynerna på östkusten på sidorna.

På Laytown & Bettsytown Links Golf får vi traditionell linksgolf med hög standard både på fairways och greeener.

Närheten till havet på alla de tre linksbanorna kommer med säkerhet ge er vind i håret och många fantastiska slag.

Skicka in en förfrågan så är du ett slag närmare din golfresa till Irland!

Förslag på golfresa till Irland

I golfresan ingår:

  • 3 nätter på Portmarnock Hotel Golf & Spa
  • Frukostbuffé, 3 dagar 
  • 3 Golfrundor varav 1 GF på Portmarnock Links Golf, 1 GF på The Island GC och 1 GF på Laytown GC
  •  Transfer till The Island GC och till Laytown GC, t/r.
  • Transfer Dublins flygplats – Portmarnock Hotel Golf & Spa Resort, t/r

                                             Pris: 10 595: – per person

Valfria tillägg:

  • Enkelrumstillägg                       Efter förfrågan

Anmälan: Skicka in en förfrågan idag! via länken här nedan eller på mail till GolfMartin Travel på viktoria@golfmartintravel.se

BOKA HÄR!


gmlogo