Home » Longstay Islantilla våren 2021

Longstay på Islantilla GC

Under perioden 30 januari – 13 mars 2021 har vi Golf PRO Peter Johansson på plats på Islantilla!

Varmt välkommen att boka din plats på vår populära Longstay 

Vår Longstay går till underbara Islantilla Golf Resort beläget i Spaniens sydvästra hörn på gränsen till Portugal.

Vi bor på The Residences Apartments Islantilla som ligger endast 200 meter från klubbhuset på Islantilla GC. Här bor vi i moderna lägenheter med 2 sovrum, ett badrum, vardagsrum med soffa , tv och matbord samt ett modern kök med all utrustning. Ni har balkong eller terrass med sittmöjligheter och det finns både diskmaskin samt tvättmaskin i lägenheten. Hotellet erbjuder bland annat två utomhuspooler, inomhuspool, SPA och gym och allt detta har du som gäst hos oss fri tillgång till. Hotellet erbjuder även frukost, lunch och middag för dig som vill unna dig lite extra på din Longstay. Från hotellet är det ca 800 meter ner till centrum och stranden där det finns butiker och restauranger.

Golfbanan Islantilla GC har 27-hål med 3 stycken 9 hålsslingor som man kombinerar olika varje dag. Det här gör att du får en ny upplevelse under varje runda. Anläggningen har dessutom utmärkta träningsområden med en stor drivingrange, putt och pitchgreener. Du som reser med oss på Longstay har obegränsad tillgång till banan. Nytt för 2021 är att vi även har tillgång till en runda per vecka på underbara El Rompido Golf Resort mot ett pristillägg. Den här närbelägna resorten har två fantastiska 18-hålsbanor som du inte får missa.

Under perioden 13 februari – 13 mars 2021 är vår värd och tillika PGA PRO Peter Johansson på plats i Islantilla för att se till att just du får en fantastisk longstayupplevelse. Peter är en erfaren och väldigt populär golftränare som dessutom har tillbringat flera vintrar som värd på Longstay. På vår Longstay ingår ca 2 timmars Golf Clinic varje vecka! För er som önskar arrangerar vi veckotävlingar, både individuellt och lag, där ni får utmana era nya vänner.

Vi rekommenderar er att boka flyg till Faro alternativt Sevilla och därefter hyra en bil på flygplatsen. Det tar cirka 50 minuter att köra till Islantilla från Faro och cirka 90 minuter från Sevilla. Med bil kan ni upptäcka området runt Islantilla och även ta er till andra banor i området om ni vill testa på fler golfbanor under er vistelse.

Vi har golfvärd/PRO på plats under din vistelse när vi är minimum 10 par. Han är där för att du ska få en så bra och skön vistelse som möjligt. Värden ordnar med starttider, tävlingar, välkomstmöte mm. Du kan även boka extra träningar om du önskar det.