Home » Longstay Islantilla

Longstay på Islantilla GC

Under perioden 8 februari – 7 mars 2020 har vi Golf PRO Peter Johansson på plats på Islantilla!

Varmt välkommen att boka din plats på vår populära Longstay 

Vår Longstay går till underbara Islantilla Golf Resort beläget i Spaniens sydvästra hörn på gränsen till Portugal.

Vi bor på AMA Hotell som ligger endast 200 meter från klubbhuset på Islantilla GC. Här bor vi i moderna lägenheter med 2 sovrum, ett badrum, vardagsrum med soffa , tv och matbord samt ett modern kök med all utrustning. Ni har balkong eller terrass med sittmöjligheter och det finns både diskmaskin samt tvättmaskin i lägenheten. Hotellet erbjuder bland annat två utomhuspooler, inomhuspool, SPA och gym och allt detta har du som gäst hos oss fri tillgång till. Hotellet erbjuder även frukost, lunch och middag för dig som vill unna dig lite extra på din Longstay. Från hotellet är det ca 800 meter ner till centrum och stranden där det finns butiker och restauranger.

Golfbanan Islantilla GC har 27-hål med 3 stycken 9 hålsslingor som man kombinerar olika varje dag. Det här gör att du får en ny upplevelse under varje runda. Anläggningen har dessutom utmärkta träningsområden med en stor drivingrange, putt och pitchgreener. Du som reser med oss på Longstay har obegränsad tillgång till banan.

På vår Longstay Academy, under perioden 8 februari – 7 mars kommer PGA PRO Peter Johansson vara er tränare och värd. Peter erbjuder alla ett par timmar träning under varje vecka under er Longstay och för er som önskar så arrangeras veckotävlingar där ni får chans att utmana era nyfunna vänner.

Vi rekommenderar er att boka flyg till Faro alternativt Sevilla och därefter hyra en bil på flygplatsen. Det tar cirka 50 minuter att köra till Islantilla från Faro och cirka 90 minuter från Sevilla. Med bil kan ni upptäcka området runt Islantilla och även ta er till andra banor i området om ni vill testa på fler golfbanor under er vistelse.

Vi har golfvärd/PRO på plats under din vistelse när vi är minimum 10 par. Han är där för att du ska få en så bra och skön vistelse som möjligt. Värden ordnar med starttider, tävlingar, välkomstmöte mm. Du kan även boka träningar om du önskar det.