Home » La Manga

La Manga

La Manga är en komplett träningsanläggning som satsar stort! Läget invid Alicante och havet gör hotellet mycket attraktivt och de har det senaste året satsat stort på sina restauranger och sin träningsanläggning på golfbanan. Flyger du till Alicante har du en transfer på ca 50 minuter för att nå La Manga På anläggningen finns tre mästerskapsbanor, North, South och West Course. North och South ligger invid hotellet och West ca 10 min bort dit en shuttle går regelbundet.

Varje år spelas fler stora tävlingar på de fina banorna. Träningsområdena för både sving och närspel passar perfekt för både en golfskola eller för egen träning. Att träning genomsyrar anläggningen märker man då det även finns 18 tennisbanor, 9 fotbollsplaner och en stor spa-anläggning med fullt utrustat gym och squasherna (10 min ifrån hotellet med shuttle).

Hotellet har en utomhuspool med en mindre restaurang precis invid. Denna anläggning erbjuder både boende på 5* hotell eller i deras 4* lägenheter. Restaurangutbudet är lika storslaget som svårslaget: här kan du göra en gastronomisk jorden-runt-resa utan att lämna anläggningen. Välj mellan elegant medelhavsmat, kryddstarka mexikanska rätter, asiatiska upplevelser, tapas i mängder, rejäla amerikanska biffar eller italienska specialiteter. Här finns något för alla smakriktningar. Ett helt nytt köksteam tillträdde hösten 2013 och har nu uppgraderat köket och servicen ett antal steg.

Golfresa

Detta ingår i priset:

* Del i dubbelrum 7 nätter
* Frukostbuffé
* 5 rundor golf på 3 banor
* Spa
* Transfer t/r Alicante

Pris från 5700:-
(vi bokar även flyg om du önskar hjälp med det)

Bokningsförfrågan.

Bilder

Aerea-La-Manga-Club-2

1474313_835x360_crop-center_90

1474309_835x360_crop-center_90