Home » La Finca Golf Resort

La Finca Golf Resort

Välkommen till La Finca Golf & Spa Resort som ligger på Costa Blanca ca 40 minuters bilresa från flygplatserna Alicante och Murcia. Här kan du spela golf och njuta av en härlig semester. Givetvis har du förbokade starttider när du bokar genom GolfMartin Travel.

Boende:

La Finca Golf & Spa Resort är ett modernt ljust hotelle som ligger precis vid golfbanan La Finca GC. Hotellet har 120 rum med ljusa och rymliga terrasser med utsikt som vetter mot golf eller pool. Rummen har platt-TV, luftkonditionering och eget badrum med hårtork. Hotellets spa har bubbelpool, bastu och utomhuspool samt erbjuder en rad olika behandlingar. Det finns också ett gym och banor för både tennis och paddeltennis. La Finca Golf Resort är idealisk för par, familjesemester och alla golfälskare. 

Golf:

La Finca GC är en 18-hålsbana med par 72 av mycket hög standard, som byggdes 2002 efter en ursprunglig design av Pepe Gancedo. På La Finca finns bland annat en driving range, pitch- och puttgreener, golfklubbsuthyrning, golfbutik och klubbhus  – allt du behöver för en fantastisk golfsemester.

Knepiga greener, bunkrar och massor av vattenhinder blir ett utmärkt test av dina golffärdigheter. Du måste bland annat ta dig förbi en green som ligger på en holme i en vacker sjö, omgiven av spektakulära vattenfall. Golfbanan ligger mellan bergen och den populära Costa Blanca-kusten, så du kan bara föreställa dig hur den spektakulära utsikten gör det här till en njutbar golfrunda.