Home » GolfMartin Academy 2 – 9 mars 2019 Costa Ballena

GolfMartin Academy 2 – 9 mars 2019

Costa Ballena Golf & Spa Resort

Varmt välkommen att boka din plats på vårens populäraste golfskola!

I mars åker vi med golfskolan till Costa Ballena Resort & Costa Ballena Ocean Golf Club!

Vårt hotell Barcelo Costa Ballena Golf & SPA är ett fyrstjärnig hotell som ligger direkt vid fairway och bara 100 meter från klubbhuset. Dessutom är det bara 500 meter till den milslånga sandstranden. Alla rum har balkong med utsikt mot golfbanan och havet, AC och fritt wifi internet. Efter golfen kan du koppla av i hotellets SPA & Wellness center.

Cadiz är endast 40 minuter bort och ligger på en halvö som är flankerad av en åtta kilometer lång bred strand med kritvit sand. Spanjorerna själva har utsett stranden till en av landets bästa och staden kan dessutom stoltsera med mer än 3000 soltimmar om året. Här finns långa tapas-stråk med havsdelikatesser, smala gränder med charmiga butiker samt flamenco och livemusik på otaliga barer. Stadens gamla del har präglats av allt från romare till morer under sin 3000-åriga historia och här finns en mängd sevärdheter att upptäcka.

Golfen spelar och tränar vi på Costa Ballena Ocean Golf Club.
En perfekt anläggning för dig som vill spela mycket golf i en harmonisk miljö. 27-hålsbanan Costa Ballena Ocean Golf Club håller hög klass med välklippta fairways och snabba greener. Här finns också en fin par 3 bana med nio hål. Anläggningen har dessutom utmärkta träningsområden med stor drivingrange, putt och pitchinggreener.

Som på alla våra GolfMartin Academy resor varvar vi träning och spel på banan under ledning av våra duktiga PGA Pros. På vårens golfskola kommer PGA Pro Martin Johannisson att vara er tränare. Vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner.
En lärorik och rolig vecka väntar oss på Costa Ballena Golf & Spa Resort!

Av erfarenhet vet vi att platserna på vår golfskola tar slut snabbt så se till att förhandsboka din plats redan idag!