Home » Golfskola med Rya GK och PRO Peter Bengtsson & Axel Oscarson

Golfskola med Rya GK och

PRO Peter Bengtsson & Axel Oscarson

Varmt välkommen att boka er plats till underbara Cambrils och Lumine GC utanför Barcelona i Spanien!

Lumine, som ligger cirka en timme söder om Barcelona, är en fantastisk anläggning med sina 45 hål på Hills GC, Lakes GC och Ruins GC. På Hills har du fantastiska vyer från tee till green medan lakes slingrar sig fram bland vattenhindren. På Lakes GC spelas även slutkvalet till Europatouren. På Ruins GC, som är en 9 håls slinga, spelar du bland romerska utgrävningar och här är det lite mer höjdskillnader på hålen. På både Hills och lakes finns fina träningsområden och de har även stora fina klubbhus med en fantastisk utsikt över golfbanan och medelhavet.

Vi bor i Cambrils som är en gammal fiskeby med en fantastisk strand och marina.Här står mat och dryck högt på listan och det finns massor av restauranger längs hela strandpromenaden. Två av restaurangerna finns även med i Guide Michelin. Vi bor på hotell Sol Port Cambrils som har ett idealiskt läge med en kort promenad till marinan. Från hotellet tar det ca 10 minuter med vår transfer till Lumines golfbanor. Önskar du att uppleva Barcelona under din resa så är det smidigast att ta tåget från Cambrils så hamnar du mitt i Barcelona.

Vi kommer under veckan att varva träning och spel på banan under ledning av våra duktiga PGA Pros Peter Bengtsson och Axel Oscarson. En lärorik och rolig vecka väntar oss på Lumine Golf!