Home » Golfskola med PRO Rolf Lossius och Mölndals GK till La Manga 17 februari – 24 februari 2020

Åk på golfskola med “The Coach & Pro” Rolf Lossius och Mölndals GK

Den 17 februari åker Rolf Lossius till fantastiska La Manga Golf Resort som ligger strax söder om Alicante.

La Manga Golf Resort har ett oslagbart läge på en udde vid Mar Menor lagunen och angränsar till det vackra natur reservatet Calblanque med sina orörda stränder. Läget invid Alicante och havet gör hotellet mycket attraktivt och ni kommer till en komplett resort som satsar stort och har de bästa träningsmöjligheterna, 3 golfbanor och ett riktigt lyxigt spa. I hjärtat av resorten, intill två av de tre mästerskapsbanorna, ligger vårt boende femstjärniga Hotel Principe Felipe. På den högsta punkten på resorten ligger den stora Spa byggnaden. Här kan man efter en skön golfrunda njuta av ett dopp i den varma jacuzzin och bara blicka ut över horisonten, det är balsam för själen! På anläggningen finns de tre mästerskapsbanorna North, South och West Course och vi spelar alla tre under vår vecka på La Manga.

Restaurangutbudet på resorten är lika storslaget som svårslaget. Här kan du göra en gastronomisk jorden-runt-resa utan att lämna anläggningen. Välj mellan elegant medelhavsmat, kryddstarka mexikanska rätter, asiatiska upplevelser, tapas i mängder, rejäla amerikanska biffar eller italienska specialiteter. Här finns något för alla smakriktningar.

Vi varvar träning och spel på banan under leding av vår duktiga Rolf Lossius ”The Coach & Pro” och vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner.
En lärorik och rolig vecka väntar på La Manga!

Golfbanor:

La Manga Västra Banan / West Course
En naturskön bana med par 72 och fina vyer som är ganska utmanande där nivåskillnaderna är en stor del av utmaningen. De första nio hålen är smala och kräver relativt raka utslag. De sista nio hålen går över bergen.

La Manga Norra Banan / North Course
En kuperad mästerskapsbana med par 71, som omgärdas av palmer och har en hel del strategiskt utplacerade vattenhinder. Banan är något kortare och har bredare fairways än den södra banan.

La Manga Södra Banan / South Course
En härligt och utmanande mästerskapsbana som uppskattas av alla golfspelare från scratch till höghandikappare. Golfbanan är placerad mitt i dalen och här finns breda fairways som kantas av palmer, strategiskt utplacerade vattenhinder och bunkrar. De första nio hålen innehåller ett par riktigt långa par 3 hål och de sista nio hålen har ett antal utmanande vattenhinder.

Vi varvar träning och spel på banan under ledning av vår duktiga Rolf Lossius “The Coach & Pro” och vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner. En lärorik och rolig vecka väntar på La Manga!