Home » Golfskola med PRO Rolf Lossius och Mölndals GK till La Torre 17 februari – 24 februari 2020

Åk på golfskola med “The Coach & Pro” Rolf Lossius och Mölndals GK

Den 17 februari åker Rolf Lossius till fantastiska La Torre Golf Resort som ligger strax söder om Alicante.

Boende:

Vi bor på lyxiga Hotell Double Tree Hilton La Torre som erbjuder boende i fullutrustade dubbelrum med strålande utsikt mot golfbanan. Hotellet har fyra restauranger som bland annat erbjuder italiensk, indisk och spansk mat. Flera restauranger och barer finns inom resorten, endast ett par minuters gångväg från hotellet. Hotellet erbjuder även en uppvärmd inomhuspool, gym och gratis wifi.

 

Golfbanor:

Under veckan kommer vi att spela på tre av närområdets sju golfbanor:
La Torre – En 18 håls bana med par 68 som är full av utmaningar,Strategi är ett nyckelord när man peggar upp på La Torre-banan. Tre stora dammar spelar en central roll och skapar utslags-givande golfhål. Här finns 6 par 3-hål vilket är förklaringen till att banan endast har par 68. Korthålen är dock mycket fina, och signaturhålet är det 9:e med vatten hela vägen upp till green. På resterande 12 hål är fairways ganska breda och bunkrarna stora. Banan passar alla och är en klar favorit för medel- och höghandikapparna.

El Valle – Ökenkänslan är påtaglig under en runda i dalen på El Valle med par 71, en bana som Jacks son, Gary Nicklaus, är ansvarig för. Två dammar, några små bäckar och en del stora bunkrar utgör tillverkade hinder på denna bana som annars känns väldigt naturlig. Här finns gott om waste areas, stora stenformationer och typiska ökenväxter som hjälper till att ge en upplevelse av “desert golf”. Till skillnad från La Torre finns det på El Valle inga hus eller lägenheter mellan golfhålen, enbart i utkanterna av golf-baneområdet.

Hacienda Riquelme – Olivträd och vilda blommor kantar din väg när du spelar på Hacienda Riquelme, som ligger belägen vid Sucinabergen. Här har man verkligen strävat efter den naturliga skönheten. Vida fairways och stora greener, som samtidigt är nivåindelade, gör den här golfbanan mycket rolig att spela. Det är den nordligast belägna banan och till ytan också den största (par 72 på 71 hektar). Denna mästerskaps-bana ställer lite högre krav på spelaren. Exempelvis finns 5 stora dammar i spel, varav den största flankeras av 9:e och 18:e hålens fairways. Det stilrena klubbhuset är inrymt i en restaurerad gammal hacienda. Man brukar dessutom säga att det 18 hålet är det vackraste golfhålet i hela regionen.

Vi varvar träning och spel på banan under ledning av vår duktiga Rolf Lossius “The Coach & Pro” och vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner. En lärorik och rolig vecka väntar på La Torre!

Golfskola med “The Coach & PRO Rolf Lossius” 17 februari – 24 februari 2020

Resan inkluderar:

7 nätter med del i dubbelrum på Hotell Double Tree Hilton
Frukostbuffé, alla dagar
Middag, exklusive dryck, alla dagar
5 golfrundor (3 på La Torre GC, 1 på El Valle GC, 1 på Hacienda Riquelme GC)
Golfskola ca: 10 timmar med Rolf Lossius “The Coach & Pro”
Transfer mellan La Torre – El Valle / Hacienda, t/r
Flyg Göteborg – Alicante inkl. golfbag, t/r
Transfer mellan Alicante flygplats – La Torre Resort t/r

Pris 16 850:- per person

Enkelrumstillägg: 3 280: – per person

Anmälan: Begränsat antal platser, dock minst 12 deltagare. Anmälan till GolfMartin Travel på mail till viktoria@golfmartintravel.se

GolfMartin Travel AB har resegaranti med Kammarkollegiet.