Home » Golfskola med PRO Richard Sundström till Penina GC i Portugal

Golfskola med PRO Richard Sundström till Penina GC i Portugal

Följ med oss den 3 november när vi åker till Algarve i Portugal och tränar och spelar golf på de fantastiska golfbanorna Penina Resort GC och Sir Henry Cotton Championship Course. Championship banan är lika utmanande som den är tillfredsställande och lika oförlåtlig som den är vacker. En fantastisk upplevelse att få spela på. Banan som är par 73, har bland annat varit värd för Portuguese Open 10 gånger.

Vi bor på femstjärniga Penina Hotel & Golf resort som ligger mycket naturskönt utanför Portimão alldeles vid Atlantiska Oceanen i västra delen av Algarve. Resorten har blivit utnämnd till Portugals ledande Golf Resort av World Travel Awards. Ni bor i stilfulla rum och efter golfrundan kan ni koppla av på någon av hotellets fem restauranter och barer. Resorten erbjuder också bland annat gym, SPA , fritt Wi-Fi, utomhuspool och det är endast tio minuters bilfärd bort till Atlantiska Oceanen och den underbara vita sandstranden Praia de Alvor.

Under veckan blir det fem rundor golf på de två 18-håls banorna och en hel del träning med vår PRO. Ni bjuds på makalösa vyer och fantastiska naturscenerier. här väntar med andra ord en oförglömlig golfupplevelse!

Varmt välkommen att boka din plats på golfskolan med Richard & Susanne till Penina Hotel & Golf Resort!