Home » Golfskola med Skövde GK & PRO Per Engström till El Rompido 21 mars – 28 mars 2020

Golfskola med 

PRO Per Engström & Skövde GK

 till El Rompido

Varmt välkommen att boka er plats till underbara El Rompido i Spanien!

El Rompido ligger mellan Islantilla och Huelva, några mil från gränsen till Portugal. Vi bor på femstjärniga Precise Resort El Rompido som är ett designhotell vackert beläget i ett naturskyddat område precis invid Atlantkusten. Från rummet har du allt i din närhet: swimmingpool, spa, restaurang och bar. På andra sidan utomhuspoolen breder golfbanan ut sig.

Här bor vi alldeles intill den mycket omtyckta golfbanan, El Rompido Golf Club, en 36-hålsanläggning som erbjuder många vackra vyer och som passar både låg- och hög handikapparen. Vi har alltså två riktigt bra 18hålsbanor att spela på under veckan. De är lite olika i karaktären, men båda är välskötta med snabba ondulerande greener, stora bunkrar och strategiska vattenhinder. Norra banan ligger en kort promenad från hotellet och är lite längre och tuffare, men å andra sidan är fairways bredare. Den södra banan ligger i anslutning till hotellet och är lite trixigare och här gäller det att placera slagen på rätt ställe.

Vi kommer under veckan att varva träning och spel på banan under ledning av våra duktiga PGA Pro Per Engström. En lärorik och rolig vecka väntar oss på Precise Resort El Rompido!