Home » Golfskola med Mariestad GK till Costa Ballena 20 februari – 27 februari 2021

Golfskola med Mariestad GK 

Costa Ballena 20 – 27 februari 2021

I februari åker Erling Steen och Mariestads GK till fantastiska Costa Ballena. Vi bor på femstjärniga hotell Barcelo Costa Ballena Golf & SPA som ligger direkt vid fairway och bara 100 meter från klubbhuset. Dessutom är det endast 500 meter till den milslånga sandstranden. Alla rum har balkong med utsikt mot golfbanan och havet, AC och fritt wifi. Efter golfen kan du koppla av i hotellets SPA & Wellness center.

Den underbara staden Cadiz ligger endast 40 minuter bort och är belägen på en halvö som är flankerad av en åtta kilometer lång bred strand med kritvit sand. Spanjorerna själva har utsett stranden till en av landets bästa och staden kan dessutom stoltsera med mer än 3000 soltimmar om året. Här finns långa tapas-stråk med havsdelikatesser, smala gränder med charmiga butiker samt flamenco och livemusik på otaliga barer. Stadens gamla del har präglats av allt från romare till morer under sin 3000-åriga historia och här finns en mängd sevärdheter att upptäcka.

Golfen spelar och tränar vi på Costa Ballena Ocean Golf Club som är en perfekt anläggning för dig som vill spela mycket golf i en harmonisk miljö. 27-hålsbanan Costa Ballena Ocean Golf Club håller hög klass med välklippta fairways och snabba greener. Här finns också en fin par 3 bana med nio hål. Träningsanläggningen är mycket bra och anläggningen passar er som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö.

Under veckan varvar vi träning och spel på banan under ledning av vår tränare Erling Steen och de som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar sina nyfunna vänner.