Home » Golfresa med Carlskrona GK till Villaitana 21 – 28 mars 2020

Åk med Carlskrona GK till

Villaitana Golf & Spa Resort

Varmt välkommen att boka din plats på golfskolan till fantastiska Villaitana Golf & Spa Resort

Den 21 mars åker vi till Villaitana Golf & Spa Resort som ligger i hjärtat av Costa Blanca, mycket nära Benidorm utanför Alicante. Här är hela anläggningen uppbyggd som en Medelhavsby med smala gator, torg, barer och restauranger. Allting på resorten ligger koncentrerat vilket skapar både harmoni och en känsla av välorganiserad lyx. På Villaitana finns två stora poolområden, SPA-avdelning, gym och fritt Wii- Fi. Vårt boende ligger endast en kort taxifärd bort från Benidorm med sitt utbud av shopping, restauranger, nattliv och de fina stränderna.

Vi spelar all golf på Villaitanas två golfbanor, Villaitana Levante och Villaitana Poniente. Här spelar vi golf i ett fantastiskt landskap med otroliga vyer. De två 18-hålsbanorna, designade av Jack Nichlaus, är roliga, spännande och intressanta att spela. Mästerskapsbanan Levante har par 72 och passar alla typer av spelare. Här finns breda ondulerande fairways och en del utmaningar med strategiska bunkrar och en fantastisk utsikt över Benidorms skyline och Medelhavet. Vår andra bana, Poniente, är en lite kortare bana med par 62 som utgår från klubbhuset och drivingrangen. Klubbhuset ligger en kort promenad från hotellet och här finns restaurang, drivingrange, chipp- och putting green vilket gör våra träningsmöjligheter på Villaitana mycket bra.

Vi varvar träning och spel på banan under ledning av våra duktiga PGA Pros och de som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar sina nyfunna vänner. En lärorik och rolig vecka väntar på Villaitana!