Home » GolfMartin Academy 16 mars – 23 mars 2020 Villaitana

GolfMartin Academy 16 – 23 mars 2020

Villaitana Golf & Spa Resort

Varmt välkommen att boka din plats på vårens populäraste golfskola!

I vår åker vi till Villaitana Golf & Spa Resort som ligger i hjärtat av Costa Blanca, mycket nära Benidorm utanför Alicante. Här är hela anläggningen uppbyggd som en medelhavsby med smala gator, torg, barer och restauranger. Allting på resorten ligger koncentrerat vilket skapar både harmoni och en känsla av välorganiserad lyx. Här på Villaitana finns bland annat två stora poolområden. Det ena med uppvärmd pool under stor del av året och det andra med en uppbyggd konstgjord sandstrand. Här finns också SPA-avdelning, gym och fritt Wii-Fi. Vårt boende ligger endast en kort taxifärd bort från Benidorm med sitt utbud av shopping, restauranger, nattliv och de fina stränderna.

Vi spelar all golf på Villaitanas två golfbanor, Villaitana Levante och Villaitana Poniente. Här spelar vi golf i ett fantastiskt landskap med otroliga vyer. Att man dessutom kan spela golf i kortärmat på våren i Alicante, gör golfresan hit extra trevlig.

De två 18-hålsbanorna, designade av Jack Nichlaus, är roliga, spännande och intressanta att spela. Mästerskapsbanan Levante har par 72 och passar alla typer av spelare. Här finns breda ondulerande fairways och en del utmaningar med strategiska bunkrar. Lägg därtill en fantastisk utsikt över Benidorms skyline och Medelhavet. Vår andra bana, Poniente, är en lite kortare bana med par 62 som utgår från klubbhuset och drivingrangen. Eftersom Poniente går i en lite mer kuperad terräng ovanför hotellområdet ingår golfbil när vi spelar här.

Klubbhuset ligger centralt en kort promenad från hotellet och här finns en generös uteservering, drivingrangen, chipping- och putting green. Våra träningsmöjligheter på Villaitana är mycket bra.

Som på alla våra GolfMartin Academy resor varvar vi träning och spel på banan under ledning av våra duktiga PGA Pros. På vårens golfskola kommer PGA PRO Martin Johannisson med team att vara era tränare och ledare. Vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner.
En lärorik och rolig vecka väntar oss på Villaitana Golf & Spa Resort!

Av erfarenhet vet vi att platserna på vår golfskola tar slut snabbt så se till att förhandsboka din plats redan idag!

GolfMartin Academy 16 mars – 23 mars 2020 Villaitana Golf & Spa Resort

I golfskolan ingår:

  • 7 nätter med del i dubbelrum på Melia Villaitana Golf & Spa Resort
  • Frukostbuffé varje dag
  • Middagsbuffé 5 dagar, exkl. dryck
  • 5 golfrundor varav 4 på Levante och 1 på Poniente
  • Golfbil ingår på Poniente
  • Två tävlingar arrangeras
  • Golfskola ca: 8 timmar med vår PGA PRO Martin Johannisson & Team GolfMartin Academy
  • Flyg Köpenhamn – Alicante inklusive golfbag t/r
  • Transfer Alicante flygplats – Villaitana Golf & Spa Resort t/r

                                             Pris: 16 595: – per person

Valfria tillägg:

  • Enkelrumstillägg                       2 770: – per person

Anmälan: Begränsat antal platser.
Anmälan senast den 10 dec 2019 via länken här nedan eller på mail till GolfMartin Travel på viktoria@golfmartintravel.se

Läs mer om resan på www.golfmartintravel.se

Önskar du avresa från annan ort? Kontakta oss så ordnar vi det!

BOKA HÄR!


gmlogo