Home » GolfMartin Academy 13 april – 20 april 2020 Emporda

GolfMartin Academy

13 april – 20 april

Emporda Golf i Barcelona

FULLBOKAD!

I mitten av april åker GolfMartin Academy till fantastiska Emporda Golf & Spa Resort utanför Barcelona!

Emporda Golf & Spa Resort är ett modernt och bekvämt hotell beläget i hjärtat av Costa Brava utanför Barcelona. Regionen kallas ”L´Emporda” och är den nordöstra delen av den iberiska halvön. Det är en utmärkt golfanläggning med hela 36 hål. Vill man vidga sina vyer utanför anläggningen så ligger Girona en kort bit bort. Här finns flertalet restauranger inom en kort taxifärd bort.

BOENDE

Vårt hotell är fyrstjärniga Double Tree by Hilton Hotel & Spa Emporda som ligger i direkt anslutning till golfbanorna Forrest Course & Link Course. Alla rum har härliga vyer över Montgri bergen eller över golfbanorna. Rummen är välutrustade med allt du behöver. Efter en dags golfande kan man koppla av på hotellets sköna spa avdelning.

GOLF

Forrest Course med par 72 & Link Course med par 71

På Emporda Golf Resort väljer man mellan 6 olika kombinationer vilket ger en underbar variation. Banorna är som namnen antyder av links och skogskaraktär med inslag av vattenhinder, bunkrar, pinjeträd och stora breda fairways. Med sina magnifika 36 hål är Emporda Golf absolut bland de bästa banorna i Costa Brava. De har bland annat rankats i topp bland de 10 bästa banorna i hela Spanien.

Som på alla våra Golfmartin Academy resor varvar vi träning och spel på banan under ledning av våra duktiga PGA PROs. Under vår vecka på Emporda kommer PGA Pro Martin Johannisson att vara vår tränare. Vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner.

Vi ser fram emot en rolig och lärorik vecka på Emporda!

Hos oss får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.