Home » GolfMartin Academy 28 september – 5 oktober 2019 Bulgarien

Följ med GolfMartin Academy på golfskola till Cape Kaliakra och fantastiska Lighthouse Golf & Spa Resort i Bulgarien

I slutet av september 2019 åker vi tillbaka till Bulgarien och Cape Kaliakra där vi tränar och spelar golf på de helt fantastiska golfbanorna Lighthouse GC, Black Sea Rama GC och Thracian Cliffs GC. Njut av magisk golf, solen och de underbara vyerna i det fantastiska landskapet.

Den natursköna Svarta Havskusten vid Cape Kaliakra är allt annat än tråkig. Vi bor på femstjärniga Lighthouse Golf & SPA Resort som ligger spektakulärt på toppen av de vita klipporna med hänförande utsikt över Svarta Havet. Här finns flera restauranger och barer samt både inomhus och utomhus pooler. Den vackra stranden ligger 6 km bort och fri transfer från hotellet tar er hela vägen fram. Ni bor i stilfulla rum och efter golfrundan kan ni koppla av i hotellets SPA avdelning där ni har fritt inträde.

Under veckan blir det spel på Lighthouse egen 18-hålsbana med par 71, en golfbana som är lätt att gå och passar såväl låg- som höghandikappare, samt på de närliggande golfbanorna Black Sea Rama och Thracian Cliffs, båda med par 72. På Thracian Cliffs, som ligger på klippor utmed Svarta Havet, bjuds ni på makalösa vyer och fantastiska naturscenarier. Här väntar med andra ord en oförglömlig golfupplevelse!

Vi tränar med våra duktiga PGA-pros på förmiddagen och spelar på banan på eftermiddagen. Vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner. En lärorik och rolig vecka väntar oss!