Home » GolfMartin Academy 7 november – 14 november 2020 El Rompido

GolfMartin Academy

7 – 14 november 2020

El Rompido

Varmt välkommen att boka er plats på golfskolan till vår storfavorit El Rompido!

El Rompido ligger mellan Islantilla och Huelva, några mil från gränsen till Portugal. Vi bor på femstjärniga Hotel El Rompido som är ett designhotell vackert beläget i ett naturskyddat område precis invid Atlantkusten. Från rummet har du allt i din närhet: swimmingpool, spa, restaurang och bar. På andra sidan utomhuspoolen breder golfbanan ut sig.

Här bor vi alldeles intill den mycket omtyckta golfbanan, El Rompido Golf Club, en 36-hålsanläggning som erbjuder många vackra vyer och som passar både låg- och höghandikapparen. Vi har alltså två riktigt bra 18-hålsbanor att spela på under veckan. De är lite olika i karaktären, men båda är välskötta med snabba ondulerande greener , stora bunkrar och strategiska vattenhinder. Norra banan ligger en kort promenad från hotellet och är lite längre, och tuffare men å andra sidan är fairways bredare. Den södra banan ligger i anslutning till hotellet och är lite trixigare och här gäller det att placera slagen på rätt ställe.

Träningsanläggningen är mycket bra och anläggningen passar er som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö. Som på alla våra Golfmartin Academy resor varvar vi träning och spel på banan under ledning av våra duktiga PGA PROs. Under vår vecka på El Rompido kommer PGA PRO Martin Johannisson att vara vår tränare. Vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner.

Vi ser fram emot en rolig och lärorik vecka på El Rompido!

Hos oss får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

gmlogo