Home » GolfMartin Academy 5 augusti – 7 augusti 2020 Hooks Herrgård

GolfMartin Academy

5 augusti – 7 augusti 2020

Hooks Herrgård

För första gången arrangerar vi på GolfMartin en Academy i Sverige.
Den 5 – 7 augusti i bjuder vi in er till välfyllda dagar med golf, träning, spa och god mat på Hooks Herrgård.

Under dagarna på Hooks kommer det att bli mycket golf med spel på de två golfbanorna Skogsbanan och Parkbanan, samt  två träningstillfällen där fokus ligger på din sving och ditt närspel samt coaching på banan av vår duktiga PGA PRO Martin Johannisson. Vi kommer förutom golf dessutom äta gott och som vanligt bjuder vi er dessutom på den berömda GolfMartin Andan!

Boende
Sedan 1963 hälsar Familjen Edberg dig välkommen till denna rofyllda oas, ett par mil söder om Jönköping. Hooks Herrgård har anor från 1300-talet och har sedan dess blomstrat till en av Smålands trevligaste anläggningar.

Här upplever vi den vackra naturen, god mat och dryck, spa & fitness, golf på två golfbanor. Hooks Herrgård utlovar en familjär och trivsam atmosfär.

På Hooks Herrgård finns 103 olika rum fördelade i åtta olika byggnader; Herrgården och flyglarna: Frökenflygeln, Kavaljersflygeln, Rosenflygeln, Traktörflygeln, Sjövillan, Strandstugan samt Sörlängan.

Samtliga rum har minibar, tv, telefon, toalett och dusch samt tillgång trådlöst nätverk. Några av rummen har badkar eller AC och andra har en egen uteplats eller balkong med fantastisk utsikt. I Strandstugan kan du vakna upp och ta ett morgondopp direkt från verandan. Samtliga rum är rökfria, men det finns några rum där medföljande hund eller katt är tillåten.

Golfen är en självklarhet på Hooks Herrgård. I över sjuttio år har det svurits och jublats i ruff och på fairway. Redan 1934 började en golfbana att byggas ett par mil söder om Jönköping.

Golf

En pitch från hotellet ligger första tee till Parkbanan och Skogsbanan. Två natursköna golfbanor med mycket gott rykte bland Sveriges golfare. 

På Hooks Herrgård finns två natursköna 18 hålsbanor med mycket gott rykte bland Sveriges golfare. Parkbanan, är en öppen golfbana, som går utmed Hokasjön. Parkbanan började byggas redan 1934 och är därmed en av Sveriges äldsta golfbanor. Skogsbanan är lite trixigare och otroligt vacker med inramning av den Småländska skogen.

Träningsområde

Det finns generösa övningsmöjligheter med en driving range, ett övningsfält (170 meter långt) och olika närspels- och puttningsytor. 

Vi ser fram emot ett par roliga och lärorika dagar på Hooks Herrgård och Hooks fantastiska golfbanor!
Hos oss får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.