Home » GolfMartin Academy 3 april – 10 april 2021 Alcaidesa

GolfMartin Academy

3 april – 10 april

Alcaidesa

I april åker vi till vårens stora nyhet – Alcaidesa Golf. 

Alcaidesa ligger allra längst söderut på det spanska fastlandet på Costa del Sol, granne med Gibraltar vilket innebär att du har havsutsikt mot Gibraltar och Afrika när du spelar.

Här bor vi på Hotell Aldiana Alcaidesa Club del Sol i fina dubbelrum och vi har All Inclusive på Aldiana under hela vistelsen! Hotellet har en bufférestaurant, en fin a la carte restaurant och dessutom fyra barer att välja på. Läs mer om vad som ingår i All Inclusive här nedanför. På rummen finns bland annat AC med kyla och värme, safety box, minibar och alla rum har balkong eller terass. Efter din golfrunda kan du njuta på hotellets fina SPA anläggning med inomhuspool och bastu. Vi har obegränsad tillgång så det är bara att njuta efter dagens golfrunda. Behandlingar bokas mot tillägg på hotellet.

Träningsanläggningen på Alcaidesa Golf är mycket bra och anläggningen passar er som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö. Under veckan varvar vi träning och spel på både Alcaidesa Links och Alcaidesa Heathland under ledning av vårt fantastiska team på GolfMartin Academy.

Fantastiska Alcaidesa Links, med par 72, är den enda linksbanan i södra Europa. Här spelar man bokstavligt talat 18 hål längs med havet och stranden. Den spektakulära utsiken över Medelhavet, Gibraltar och Afrika kan slå vem som helst med häpnad!

Att spela på Alcaidesa Heathlands 18 hål med par 72, är som balsam frö själen. Banan är designad av den forna Ryder Cup spelaren Dave Thomas och här får man verkligen uppleva naturen på nära håll. De första hålen samt de två sista har breda fairways och strålande utsikt mot Medelhavet! Hålen däremellan slingrar sig i dalgångarna och har flera vattenhinder att passera. Med tanke på höjdskillnaderna rekommenderar vi att man har golfbil på Alcaidesa Heathland.

Både Alcadeisa Links och Alcaidesa Hathlands måste upplevas på plats.

Från hotellet har vi fri shuttle till golfbanorna Alcaidesa Links och Alcaidesa Heathland.

Vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner.

En lärorik och rolig vecka väntar oss i Spanien på Alcaidesa!