Home » GolfMartin Academy 13 oktober – 20 oktober La Manga

GolfMartin Academy

13 oktober – 20 oktober 2020

La Manga

Varmt välkommen att boka er plats på höstens första GolfMartin Academy! 

Nu med avresa även från Ronneby!

I oktober åker vi till La Manga Golf Resort för en veckas härlig golf. La Manga Golf Resort har ett oslagbart läge på en udde vid Mar Menor lagunen och angränsar till det vackra natur reservatet Calblanque med orörda stränder. Läget invid Alicante och havet gör hotellet mycket attraktivt och ni kommer till en komplett resort som satsar stort och har de bästa träningsmöjligheterna, 3 golfbanor och ett riktigt lyxigt spa.

Under veckan spelar vi på alla resortens tre mästerskapsbanor North, South och West Course. North och South ligger precis i anslutning till hotellet och West Course ligger ca 10 min bort. Till West Course går det regelbundet en transfer från hotellet.

Vi erbjuder boende både på resortens 5* hotell eller i deras 4* lägenheter.
I hjärtat av resorten intill två av de tre mästerskapsbanorna, tronar Hotel Principe Felipe. Ett vackert femstjärnigt hotell som är inrett med mjuk sand toner, naturliga material och konstföremål från naturen själv, hotellets lobby andas en air av lugn och avkoppling. De stora fönsterna släpper in dagsljus och man har en fin utsikt över de frodiga golfbanorna. Det finns intressanta konstverk. Hotellet har 192 vackert designade rum. Det finns dubbelrum, Royal Club rum och sviter. Alla rummen är bra utrustade och har balkong. På Las Lomas Village som är resortens lägenhetsområde finner vi moderna och fullt utrustade lägenheter. En shuttel går direkt mellan lägenheterna och hotellet samt golfbanan med regelbundna turer. Restaurangutbudet är lika storslaget som svårslaget: här kan du göra en gastronomisk jorden-runt-resa utan att lämna anläggningen. Välj mellan elegant medelhavsmat, kryddstarka mexikanska rätter, asiatiska upplevelser, tapas i mängder, rejäla amerikanska biffar eller italienska specialiteter. Här finns något för alla smakriktningar.

På resortens högsta punkt ligger den stora Spa byggnaden med tillhörande Gym. Här kan man efter en skön golfrunda njuta av ett dopp i den varma jacuzzin och bara blicka ut över horisonten. Det är balsam för själen!

Träningsanläggningen på La Manga Golf resort är mycket bra och anläggningen passar er som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö. Som på alla våra GolfMartin Academy resor varvar vi träning och spel på banan under ledning av våra duktiga PGA PROs. Under vår vecka på La Manga kommer bland annat PGA PRO Martin Johannisson att vara våra tränare. Vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner.

Vi ser fram emot en rolig och lärorik vecka på La Manga!

Hos oss får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

gmlogo