Home » Emporda Golf & Spa Resort Barcelona

Emporda Golf & Spa Resort Barcelona

Emporda Golf & Spa Resort är ett modernt och bekvämt hotell beläget i hjärtat av Costa Brava utanför Barcelona. Regionen kallas ”L´Emporda” och är den nordöstra delen av den iberiska halvön. Det är en utmärkt golfanläggning med hela 36 hål. Vill man vidga sina vyer utanför anläggningen så ligger Girona en kort taxifärd bort och här finner man ett flertal restauranger, en fantastisk strand och shopping. 

BOENDE

Vårt hotell är fyrstjärniga Double Tree by Hilton Hotel & Spa Emporda som ligger i direkt anslutning till golfbanorna Forrest Course & Link Course. Alla rum har härliga vyer över Montgri bergen eller över golfbanorna. Rummen är välutrustade med allt du behöver. Efter en dags golfande kan man koppla av på hotellets sköna spa avdelning.

GOLF

Forrest Course med par 72 & Link Course med par 71

På Emporda Golf Resort väljer man mellan 6 olika kombinationer vilket ger en underbar variation. Banorna är som namnen antyder av links och skogskaraktär med inslag av vattenhinder, bunkrar, pinjeträd och stora breda fairways. Med sina magnifika 36 hål är Emporda Golf absolut bland de bästa banorna i Costa Brava. De har bland annat rankats i topp bland de 10 bästa banorna i hela Spanien.

Hos oss får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.