Home » Castanea Golf Resort

Castanea Golf Resort

Castanea Golf Resort är en unik och vacker golfresort i norra Tyskland, 55 km söder om Hamburg.

Här får du en golfsemester med allt en golfare kan önska sig. Boende på ett vackert golfhotell med gourmetrestaurang, en 18-håls mästerskapsbana, tillgång bar, lounger och en stor härlig spaavdelning. Anläggningen är vackert belägen på Lüneburger Heide och bara 5 km från den charmiga och historiska staden Lüneburg. Staden är full av många bra restauranger, charmiga gågator och timrade hus längs floden som rinner mitt i stan.

Golfbanan Adendorf, som Castanea Resort ligger på, är en 6175 meter 18 håls mästerskapsbana (par 72). Den är designad av den berömda tyska golfbanearkitekten Kurt Rossknecht. Han är ihågkommen för utformningen av spanska golfbanor med distinkta stenmurar och många sjöar. Banan är en stor upplevelse att spela på och trots en viss grad av svårighet, är den lämplig för spelare på alla nivåer. Golfbanan är mycket väl underhållen och på anläggningen finns också en 9-håls offentlig korthålsbana samt fina träningsmöjligheter med 20 tältförsedda utslagsplatser på drivingrangen.

Rummen på Castanea Golf Resort är rymliga och klassiskt inredda. Alla rum har gratis Wi-Fi och vissa rum har egen balkong med utsikt över golfbanan.

Castanea Golf Resort har flera restauranger, kaféer, lounger, cocktailbar, “biergarten” och en vacker solterrass med en idyllisk utsikt över golfbanan där du kan njuta av en måltid eller en kall öl efter rundan.

Efter en härlig dag med golf och god mat, kan du koppla av med en drink i baren, vissa kvällar med levande pianomusik eller ta dig till SPA avdelningen. Här kan du bada olika bastur, ta ett ångbad, spendera tid i en saltgrotta, Jacuzzi, turkiskt bad och inomhus- och utomhuspool. Utomhuspoolen har dessutom en fin utsikt över golfbanan. För den extra aktiva finns det både fitnessanläggning och elljusspår i området.

Castanea är helt klart en golfresort som måste upplevas!