Home » Alicante Golf Resort

Varmt välkomna till Alicante Golf Resort

Alicante är ett perfekt resmål för er som kanske vill resa iväg över ett par dagar. Åk med kompisgänget på en weekendresa torsdag – söndag och spela golf i solen!

Vi bor på Hotel Alicante Golf beläget strax utanför Alicante och alldeles bredvid den fantastiska San Juan stranden och golfen spelar vi på Alicante Golf Club. Det finns även flera andra golfbanor i området som man kan åka till.

Boende:

Vi bor på Alicante Golf Hotel som är beläget endast 800 meter från underbara San Juan Beach.

Hotellet är ett 4 stjärnigt hotell där majoriteten av de vackra rummen har utsikt över golfbanans hål nummer 18. Hotellet har två pooler varav en är utomhus. Du kan också njuta av ett besök på hotellets SPA avdelningen efter din golfrunda. Självklart finns det fritt Wii Fi att tillgå. Spelar du padel kan vi även rekommendera ett besök på närbelägna Arena Sport Center. Här har de byggt upp en otrolig sportanläggning med ett flertal padelbanor och all tänkbar service. Det finns också flera padelbanor på hotellet som du bokar fritt efter tillgänglighet.

Golf:

Alicante Golf Club är en fantastisk anläggning med en vacker 18 håls bana och utmärkta träningsmöjligheter. Banan är designad av Seve ballesteros och är en fantastisk par 72 bana. Sex par tre, sex par fem och sex par fyra hål utgör banan som har härliga breda fairways, snabba greener och stora öppna ytor. Det är en mycket välskött bana och vill du passa på att träna har du alla övningsområden belägna nära första tee.

Golfbanan Alicante Golf Club ligger precis bredvid hotellet. Allt är så nära och välorganiserat att du till och med parkerar din Buggy på hotellets speciella buggygarage.

Padel:

På Arena Sport Centre, som ligger endast 50 meter från hotellet finns ett stort antal sporter lokaliserade. Bland annat har de 14 padelbanor, 2 singelbanor och 12 dubbelbanor varav 5 är inomhus. Centercourt har kapacitet för 1 000 personer med läktare runt om.

Bra att veta:

Vill du åka in till Alicante stad tar det cirka 10 minuter med bil. Annars ligger tågstationen är precis utanför hotellet och det tar 11 minuter med tåg in till stan. Till flygplatsen tar det 20 minuter.

Att Alicante kan stoltsera med 3000 soltimmar per år gör din resa hit ännu bättre. Du har fantastiska golfmöjligheter. Utmärkta restauranger och underbara tapas att utforska och åtnjuta. Dessutom finns här ett stort utbud av museum och ett spännande nattliv.

Välkommen att boka din resa till Alicante Golf Resort.