Home » Abu Dhabi

Abu Dhabi

Åk med GolfMartin Travel till Abu Dhabi och spela fantastik golf i en sagolikt fascinerande miljö.

Vi bor på femstjärniga The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa som ligger på Abu Dhabis främsta golfbana Abu Dhabi Golf Club. Läget är idylliskt och kombinerar storstadens alla aktiviteter och uteliv med ett  lugn och ro runt hotellet så att du kan varva ner och må bra. På hotellet finns flera restauranger, barer, spa, tre pooler och ett modernt gym.

Abu Dhabi är huvudstaden i Förenade Arabemiraten och i emiratet Abu Dhabi, vilket är det största av de sju emirat som utgör Förenade Arabemiraten. Staden ligger på en T-formad ö i Persiska viken och stoltserar med riktigt bra väder året runt. Här finns fantastisk mat och otroliga sevärdheter.

Förutom de fantastiska golfbanorna erbjuder området även flera magiska sandstränder med turkost vatten. Den prisbelönta och internationellt kända Cornish beach är en. Här har man erhållit blå flag viket betyder att man har ett ekologiskt tänk och kan garantera säkert och rent badvatten. Belägen på en majestätiskt vit sandstrand ligger helt nybyggda Yas Beach i emiratets nöjesdistrikt. Du hittar säkert din favorit bland de många stränderna.